HOUTEN HUIS

Het houten huis is in de eerste plaats de keuze van de prestaties met natuurlijke isolatie aan de bovenkant!
Houten huis en houten kozijn huis kunt u ook voorkomen dat koude bruggen.
Het houten huis is gezond. De constructie wordt droog genoemd en het hout heeft ook het vermogen om de hygrometrie te regelen. De omgevingslucht is zeer aangenaam.
Het houten huis is ook duurzaam en bestand tegen elke vorm van agressie. Het is ook flexibel en evolutionair. Wat als je het binnen 10 jaar wilde vergroten?

SPANTEN

Het houten spant is ongetwijfeld het meest gebruikt op de bouwmarkt. Brunet s.a. is vandaag een van de meest ervaren bedrijven die de verschillende technieken beheersen voor 6 generaties.
Traditionele frame- of frame-ontwikkeling voor uw gebouw, we passen ons aan alle architecturen en soorten dakbedekking aan.
Hout wordt behandeld als duurzaam en blijft generaties lang mooi.

CARPORT

We weten allemaal dat een auto zowel aankoop als gebruik en onderhoud kost. De houten carport komt om uw eigendom te beschermen met een open houtstructuur.
Deze opening zorgt voor een sterke afname van de condens en de shelter beschermt de auto tegen de klimatologische omstandigheden (regen, sneeuw, hagel, natuur en zon)
Veel minder duur dan een garage, zal het vaak een verloren ruimte rond het huis in beslag nemen door een belangrijk architectonisch voordeel te brengen.

Bouwmateriaal bij uitstek, het hout heeft genoeg om te overtuigen. Licht, gemakkelijk te bewerken en resistent, hout is ook de favoriet van hedendaagse architecten dankzij de thermische en akoestische prestaties.

Open gewoon je ogen en let op wat er de afgelopen jaren is gebouwd. In eenvoudige en traditionele constructies, maar ook in complexe en niet-standaard projecten, heeft hout alles dat andere materialen niet hebben. Lichtheid, lage kosten, weerstand, flexibiliteit en vooral een enorme architectonische vrijheid.

De snelheid van hout in constructie maakt het ook de beste keuze. De bespaarde tijd tijdens de bouw bespaart u veel geld. U hoeft niet lang een dubbele huur te betalen en wacht niet tot uw gebouw droog is.

Weet je ook dat de temperatuur in een houten huis 2 graden meer is dan een traditioneel huis? Een troost waarlijk merkbaar.

HEBT U EEN DROOM ?

WIJ MAKEN

EEN REALITEIT

ENKELE NIEUWS…